Open Call – MoMeNT 2018

MoMeNT is de Tongerse multidisciplinaire broeiplaats voor jonge kunstenaars die aan de slag gaan met het thema TIJD. MoMeNT zoekt: performers, muzikanten, schrijvers, kunstenaars, fotografen, filmmakers, architecten, ontwerpers, street artists, game-designers, filmmakers, en andere artiesten. Deze creatieven krijgen de kans om onder professionele begeleiding en in interactie met elkaar hun project uit te werken. MoMeNT biedt coaching, productiebudget, ruimte en vooral TIJD. Creaties worden voorgesteld aan het grote publiek tijdens het festival MoMeNT van 10 t.e.m. 19 augustus.

Stel je nu kandidaat, en klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Het ingevuolde formulier mag je versturen naar:

Per mail via moment@stadtongeren.be
Via de post naar Cultuurdienst t.a.v. Mona Vanschoenwinkel, Dijk 111, 3700 Tongeren

DEADLINE donderdag 15 februari 2018
Voorstelling aan de jury op vrijdag 23 of zaterdag 24 februari

Meer info

via moment@stadtongeren.be of
via 0491 72 25 90 bij Mona Vanschoenwinkel.

Eerstvolgende events

Nieuwsbrief

Ondersteuning